alt="activiteiten"

Activiteiten

Je boeren avontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. Er zijn verschillende activiteiten. Zo kun mee met de koeien uit de wei halen, koeien melken en de dieren voeren. Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, met water en zand kliederen bij de waterpretweide of met je nieuwe vriendjes met hengel en schepnet het leven in de sloot gaan verkennen. Alles kan en mag!

alt="bbq"

Boeren BBQ

Voor op de bbq hebben we heerlijk rundvlees van onze eigen koeien. Onze koeien worden met liefde verzorgd en dat proef je. Tevens kun je een bbq bij onze huren voor €12.50 per dag incl. kolen.

alt="hooi hooi speelschuur"

Hooi hooi speelschuur

In het hooi spelen is het leukste wat er is als je op een boerderij bent. De nieuwe hooi hooi speelschuur garandeert urenlang speelplezier voor de kids. 

alt='boerderij beleving'

Dieren voeren

Ook dieren voeren hoort bij de boerderij beleving. Samen met boerin Hendrika ga je de koeien voeren en de stal weer netjes maken.

alt="boerenoverall"

Huren van een boerenoverall €7.50 per verblijf

Wil jij tijdens je verblijf er net zo uit zien als boer Wibe. Dat kan!! Je kunt een boerenoverall huren. En dan mag je ook lekker vies worden……

alt="klomp schilderen"

Klomp schilderen €5.00 p.p.

Klomp schilderen is een leuke activiteit voor jong en oud. Je krijgt je eigen klomp die je zo mooi mogelijk mag maken. 

alt="boerenpaspoort"

Boerenpaspoort en boerenknechtdiploma €7.50 p.p.

In het boerenpaspoort staan allerlei opdrachten die je zelfstandig of met de boer(in) kunt uitvoeren. Je leert van alles over het leven op de boerderij. Voor iedere opdracht krijg je een stempel van de boerin. Heb je alle opdrachten goed gedaan? Dan verdien je natuurlijk het enige echte boerenknechtdiploma. 

alt="kano"

Kanoën €5.00 per kano per uur

Kinderen kunnen, onder begeleiding, kano varen door de mooie wateren van Kamerik. Er zijn verschillende routes aanwezig.

alt="boerderij"

Boerderij wafels maken €5.00 p.p.

Van verse ingrediënten van de boerderij maken we overheerlijke wafels.

alt="koeien"

Koeien halen

Iedere zaterdagavond mogen alle kinderen mee met boer Wibe de koeien uit het weiland halen. Daarna mag iedereen proberen om een koe te melken. Natuurlijk zijn ook papa’s en mama’s ook welkom. In vakanties mogen de kinderen ook op woensdagavond mee met boer Wibe.

alt="kampvuur"

Kampvuur €10.00

Wie wil dat nu niet? Kampvuur voor je caravan, hooiberghut of tent. Heerlijk bijkletsen onder het genot van een wijntje en voor de kids marshmallows uit het winkeltje. Voor tien euro per dag krijgt u een vuurschaal met hout.

alt="waterpret"

Waterpret weide

De waterpret weide op boerencamping ’t Oortjeshek is één groot feest. Lekker kliederen met water en zand met al je vriendjes en vriendinnetjes. Ook de trampoline behoort tot de favorieten. Je ziet het dus al je verveelt je geen seconden.