alt="activiteiten"

Activiteiten

Je boeren avontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. Er zijn verschillende activiteiten. Zo kun mee met de koeien uit de wei halen en zien hoe de koeien worden gemolken door een melkrobot. Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, met water en zand kliederen bij de waterpretweide of met je nieuwe vriendjes met hengel en schepnet het leven in de sloot gaan verkennen. Alles kan en mag!

alt="waterpret"

Waterpret weide

De waterpretweide op boerencamping ’t Oortjeshek is één groot feest. Lekker kliederen met water en zand met al je vriendjes en vriendinnetjes. Ook de trampoline behoort tot de favorieten. Je ziet het dus al je verveelt je geen seconden.

alt="kampvuur"

Kampvuur €10.00

Wie wil dat nu niet? Kampvuur voor je caravan, camper, hooiberghut of tent. Heerlijk bijkletsen onder het genot van een wijntje en voor de kids marshmallows uit het winkeltje. Voor tien euro per dag krijgt u een vuurschaal met hout.

alt="koeien"

Koeien halen

Iedere zaterdagavond mogen alle kinderen mee met boer Wibe de koeien uit het weiland halen. Vanaf 2022 is te zien hoe de koeien worden gemolken door de melkrobot. In vakanties mogen de kinderen ook op woensdagavond mee met boer Wibe.

alt="kano"

Kanoën €5.00 per kano per uur

Kinderen kunnen, onder begeleiding, kano varen door de mooie wateren van Kamerik. Er zijn verschillende routes aanwezig.

alt="hooi hooi speelschuur"

Hooi hooi speelschuur

In het hooi spelen is het leukste wat er is als je op een boerderij bent. De nieuwe hooi hooi speelschuur garandeert urenlang speelplezier voor de kids.