alt="boerderijvakantie"

Eropuit

Heeft u zin om een dagje op pad te gaan vanaf uw boerderijvakantie? Kamerik en omgeving heeft veel te bieden. Er is van alles te doen. Van een kijkje op de kinderboerderij tot een bezoekje aan een museum. We hebben een aantal uitjes in de omgeving van Kamerik voor u op een rijtje gezet.

alt="avifauna"

Vogelpark Avifauna

Avifauna heeft meer dan 1800 vogels van over de hele wereld. Je kunt zelf Australische lori’s voeren, een kijkje nemen bij de pinguïns en door de tropische jungle van de Filipijnenhal lopen en kijk hoeveel verschillende losvliegende vogels je kunt tellen. Daarnaast is er genoeg speelplezier in de speeltuin.

alt='woerden'

Batensteinbad Woerden & BatensteinBuiten

Ook bij minder mooi weer kun je zwemmen. In Woerden vind je een overdekt zwembad met een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met wildwatergedeelte en glijbaan. BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in Woerden met een supergave waterspeeltuin, 12-holes midgetgolf, een zandspeelplaats, tokkelbaan, airtrampoline, een heerlijk terras en nog veel meer! En gratis toegankelijk.

alt='spoorwegmuseum'

Spoorwegmuseum Utrecht

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum, het is een belevenis voor het hele gezin! Je kunt niet alleen de mooie historische treinen bekijken, er is van alles te doen en te beleven. De verschillende ‘werelden’ van het museum vertellen het verhaal van bijna 175 jaar aan spoorwegen in Nederland.

alt='archeon'

Archeon

Altijd al willen boogschieten en zwaardvechten? Ga dan naar Archeon in Alphen aan den Rijn en ontdek de wereld van de geschiedenis… Ga mee terug naar de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Een dagje uit vol actie en plezier!

alt='geertjes hoeve'

Geertjes hoeve

In Haarzuilens vind je een superleuke “beleefboerderij” waar je de 100 melkgeiten kunt knuffelen en voeren. En natuurlijk zien en proeven wat er van de geitenmelk allemaal voor lekkers wordt gemaakt.

alt='kasteel de haar'

Kasteel de Haar

Voor kinderen is Kasteel de Haar in Haarzuilens het ultieme sprookjesslot. Er is geen kind dat zich niet even ridder of prinses voelt bij het zien van het kasteel. Ga het park in om de avontuurlijke speurtocht te doen of dwaal door het doolhof.